slideshow 1 slideshow 2
Tapahtumat
Ampumajaos
Koirat
warning: mysqli_query() [function.mysqli-query]: (HY000/5): Out of memory (Needed 1048548 bytes) in /home/webadmin/hirvensalmenerankavijat.fi/html/hek/includes/database.mysqli.inc on line 108.

Tiedotteet

Saitko virheellisen laskun?

Jos olet saanut virheellisen jäsenmaksulaskun, noudata seuraavia ohjeita.

Lähetä sähköpostiviesti tai kirje seuran sihteerille, Ville Manniselle. Kerro viestissä millaisen laskun sait: mikä on laskussa vaadittu summa ja mikä on laskun laskunumero.

Tietoa jäsenmaksujen laskutuksesta

Hirvensalmen Eränkävijät on siirtynyt käyttämään Metsästäjäliiton laskutuspalvelua. Seuran jäsenille lähetetyissä jäsenmaksulaskuissa on tästä johtuen Metsästäjäliiton tilinumero seuran oman tilinumeron sijaan. Liitto tilittää oikealla viitteellä maksetut jäsenmaksut HEK:n omalle tilille, joka sijaitsee yhä Hirvensalmen Osuuspankissa. Seuran tilinumero tai pankki ei siis ole muuttunut.

Suomen riistakeskus haluaa tietää metsästäjien näkemyksiä hirvieläinten kannanhoidosta

Hirven ja valkohäntäpeuran kannanhoidon onnistuminen on metsästysseurojen ja -seurueiden käsissä. Ne toteuttavat riistanhoitoyhdistysten verotussuunnitelmat, jotka perustuvat hirvitalousalueille asetettuihin tavoitteisiin. Seurojen ja seurueiden toimivuudella on siis suuri yhteiskunnallinen merkitys. Siksi siitä on tärkeää saada lisätietoa. Vastaa riistakeskuksen kyselyyn, ja voit voittaa riistakameran!

Patikan kevättarjouksia

Eränkävijöiden yhteistyökumppani, eräliike Patikka tiedottaa seuraavista patruunatarjouksista:

GGG .308 patruuna 9,55g FMJ 20 PTR 16€

Haulikonpatruuna Saga Trap 24g, haulikoko 2,37mm (nro 7½) 420m/s 250 PTR 65€ tai 25 PTR 6,90€

Eley Olympic Blues Skeet 12/70 24g, haulikoko 2mm (nro 9), 250 PTR 65€ tai 25 PTR 6,90 €

Tiilikkalan ampumaradan käyttövuorot loppuvuodelle 2020

Loppuvuoden 2020 ratavaraukset on lueteltu alla (klikkaa otsikkoa tai "Lue lisää").

Lääninhallituksen päätöksellä ammuntaa ei saa aloittaa sunnuntaisin ja kirkollisina juhlapyhinä ennen klo 12.00, ja ammunta on lopetettava kaikkina päivinä viimeistään klo 21.00.

Rhy:n hallituksen 11.01.1995 päätöksellä saa ammunnan aloittaa arkipäivinä klo 9.00. Lauantaisin ja kirkollisten juhlapyhien aattona ammunta suositellaan päättymään klo 18.00.

OHJEET METSÄSTYSALUEKARTTOJEN KÄYTTÄMISEEN

Hirvensalmen Eränkävijöiden metsästysalueiden kartat eivät ole enää avoimesti verkossa. Voit katsoa karttoja omalta tietokoneelta Reviiri-verkkosivun kautta tai omasta älypuhelimesta b-bark -nimisen sovelluksen kautta. Löydät alta ensin ohjeet karttojen katsomiseen tietokoneella ja sen jälkeen ohjeet karttojen käyttöön älypuhelimella.

Tarvitset karttojen käyttämiseen aina kirjautumistunnukset. Voit pyytää ne itsellesi Matti Saariselta, Matti Sahravuolta, tai Ville Manniselta.


Näin pääset katsomaan HEKin metsästysalueita Reviiri-karttapalvelussa:

MUUTOKSIA METSÄSTYSLAINSÄÄDÄNNÖSSÄ

Metsästyslainsäädännön tuoreisiin muutoksiin voi tutustua osoitteessa:
https://koulutus.riista.fi/kurssikategoria/lait-ja-asetukset-fi/

Sivustolta löytyy ajatasaisen lainsäädännön lisäksi muuta mielenkiintoista materiaalia metsästysmuodoista, lajitunnistuksesta ja elinympäristöjen hoidosta.

Hattu

Hyvälaatuisia HEK 60v hattuja taas saatavilla Enskalta 0400 274841 tai Sahralta 050 5615490 hintaan 15€/kpl.

Hattu HEK 60v

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer